Reinigen van dakgoten

Bent u op zoek naar een firma voor het reinigen van uw dakgoten? Dan bent u bij Bartam in Oedelem aan het goede adres. Na verloop van tijd kunnen uw dakgoten verstopt raken met vuil zoals takken en bladeren, waardoor de waterafvoer verstopt geraakt. Om wateroverlast te vermijden is het belangrijk om op tijd uw dakgoten te laten reinigen door ervaren vakmannen zoals wij.

  • ✔️ Projectbeheer
  • ✔️ Particuliere klanten
  • ✔️ Snelle uitvoering

Op zoek naar iemand die uw dakgoten kan reinigen?

Door het reinigen van dakgoten beschermt u het dak

Wij reinigen uw dakgoten en houden ze vervolgens in goede staat. U kan verstopping in uw dakgoot ook voorkomen door een aantal zaken:

  • Snoei takken die in uw dakgoot terecht komen
  • Laat op tijd uw dakgoot en regenafvoer reinigen
  • Haal zand en ander vuil uit uw goot

Naast het reinigen van vuil in uw dakgoot, zoals ongedierte en mos, voeren wij ook andere kleine dakherstellingen uit in de regio Aalter zoals herstellingen van lekkages. Wij doen verschillende herstellingswerken aan dakgoten, bijvoorbeeld na stormschade of andere schade. Voorkom schade aan uw dak en aan de fundering van uw huis door onze firma in te schakelen.

Contacteer ons voor een reiniging

Dakgoten bevinden zich op grote hoogte en zijn dus niet praktisch om zelf te reinigen. Laat daarom deze werkzaamheden over aan Bartam. Wij werken op hoogte en zijn het gewend hoogtewerkers te gebruiken. Veiligheid is bij ons prioriteit. Schakel vandaag nog een vakman in en vul ons contactformulier in of bel ons via het nummer 0495679280.