Een vogelwering voor uw dak

Door een vogelwering te plaatsen in de regio Aalter, beschermt u uw dak tegen schade. Vogels nestelen zich namelijk vaak in dakgoten of in schoorstenen en laten uitwerpselen achter die terechtkomen op uw ramen en terras. Daarnaast zorgen vogels ook voor geluidsoverlast. Bartam uit Oedelem zorgt ervoor dat de vogelwering diervriendelijk is en dat de vogels hier niet voor altijd in vast blijven zitten en zich verwonden.

  • ✔️ Projectbeheer
  • ✔️ Particuliere klanten
  • ✔️ Snelle uitvoering

Op zoek naar iemand die uw dakgoten kan herstellen?

Voorkom overlast met een vogelwering voor uw dak

Vogels zijn constant op zoek naar voedsel en beschutting. Daarnaast kunnen ze tijdens het verzorgen van hun jongen schade maken aan het dakleer. Hierdoor kan uw dakgoot beschadigd raken. Merkt u dat dit al het geval is bij u? Wij doen ook herstellingswerken van dakgoten om uw dakgoten schade vrij te maken.

Niet in alle gevallen plaatsen wij een vogelwering

Bent u die overlast echt beu en wilt u graag komaf maken met vogels die hun nestje plaatsen op uw dak? Dan bent u bij Bartam voor alle kleine dakherstellingen en andere werkzaamheden aan het goede adres. In enkele gevallen zoals het broedseizoen mogen wij geen vogelwering op uw dak laten aanbrengen, omdat veel vogelsoorten beschermd zijn en zo wordt het nest verstoord. In dat geval bespreken we met u wat een andere mogelijke oplossing kan zijn voor deze overlast.

Stel ons uw vragen

Wilt u graag weten of wij uw dak kunnen voorzien van een vogelwering? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij plaatsen naast een vogelwering, ook een duivenwering op uw dak, maar dit met pinnen in de plaats van gaas. Wilt u meteen geholpen worden door ons of zit u met een dringend probleem? Dan kan u ons telefonisch bereiken op het nummer 0495679280.